Support

Samen voor studiesucces

Op deze informatiepagina vind jij als docent alles wat je nodig hebt voor een goede start van het studiejaar, hoe je Hogeschooltaal gebruikt én extra ondersteuning krijgt. Van de eerste tot de laatste schooldag.
Starten met Hogeschooltaal

Alles voor een vlotte start

Om je te helpen dit schooljaar vlot en soepel van start te gaan, hebben we een handig stappenplan samengesteld. Zo weet je zeker dat je er helemaal klaar voor bent als de studenten straks weer in de schoolbanken zitten.
guy-vistac
Hogeschooltaaltoetsen

De Hogeschooltaal Toetsservice

Test de kennis van je studenten met de wetenschappelijk onderbouwde formatieve- en summatieve toetsen van Hogeschooltaal.  Het ontwikkelen en nakijken van de toetsen doen wij, jij hoeft ze alleen nog maar in te plannen.
Handige documenten

Tips & Tricks

Hoe haal je het maximale uit Hogeschooltaal en hoe begeleid je jouw studenten nog beter? Duik in onze handleidingen, uitlegvideo’s en andere handige documenten.
mac-phone-vc
Vernieuwingen

Elke dag beter dan gisteren

Nederland is een kenniseconomie en het onderwijs is volop in ontwikkeling. Daarom houden we alle trends en ontwikkelingen elke dag in de gaten en werken we hard aan nieuwe functionaliteiten. Ontdek met welke innovaties we op dit moment bezig zijn!

Ook wij blijven leren!

Wat vind jij van onze informatiepagina? Geef ons feedback!

Ik ben:

Vind jouw school: