Docent OUD > Bestellen

Studentlicentie kopen


Wat kost een licentie voor Hogeschooltaal?
Welke studentlicenties zijn er? Er zijn Hogeschooltaal licenties voor Nederlands en Engels. Naast de licentie voor Nederlands kun je ook de extra module Taalsteun aanschaffen. Taalsteun is een extra leermodule voor studenten met dyslexie of met een anderstalige achtergrond.

Wat kosten de licenties?
De licenties voor Nederlands en Engels kosten elk 55 euro. Koop je ze allebei, dan betaal je maar 82,50 euro in plaats van 110 euro. Dat is maar liefst 25% korting. De module Taalsteun kun je aanschaffen naast de licentie voor Nederlands voor een extra bedrag van 12,50.

Wat krijg ik voor dat geld?
Met een licentie heb jij 5 jaar lang onbeperkt toegang tot de online leeromgeving die helemaal op jouw taalniveau wordt afgestemd. In Hogeschooltaal vind je alle theorie, oefeningen en oefentoetsen die je nodig hebt. Bovendien mag je altijd gratis gebruik maken van onze Hogeschooltaalhelpdesk.
Hogeschooltaal helpt je niet alleen slagen voor de taaltoets, maar ook tijdens de rest van je studie. Met Hogeschooltaal leer je steeds beter schrijven, zodat je uiteindelijk een goede scriptie kunt afleveren.

Wat zit er in Hogeschooltaal Nederlands?
Klik hier voor de complete inhoud van Hogeschooltaal Nederlands (neem er ruim de tijd voor, want het is omvangrijk).

Wat zit er in de extra module Taalsteun?
Klik hier voor de inhoud van Taalsteun

Wat zit er in Hogeschooltaal Engels?
Klik hier voor de inhoud van Hogeschooltaal Engels.Kies de hogeschool waar je studeert


Vervolgens kun je met iDEAL (internetbankieren) via je eigen bank betalen. Wanneer wij van de bank het bericht krijgen dat de betaling is voltooid, sturen we je een e-mail met daarin je inloggegevens. Dit kan enige tijd duren. Houd je mailbox goed in de gaten en controleer de map met ongewenste e-mail.

Zoek Hogeschool: