Hogeschooltaal > Docent > Over Hogeschooltaal

Wie zijn wij?

Klik op de foto's voor meer informatie

 

Name

Title

A brief description.

 • Anneloes van Alphen
  Anneloes van Alphen
  Servicespecialist
  Servicespecialist

  Ik ben Anneloes van Alphen, servicespecialist bij Hogeschooltaal. Het adequaat helpen van mensen met een product waar ik achter sta, geeft mij veel energie! Vanwege mijn onderwijsachtergrond kan ik docenten en studenten gericht ondersteunen bij vragen. Heb je een probleem met het online taalprogramma? Ik los het graag voor je op!

  Contactgegevens:
  Tel: 088-5226822
  E-mail: A.vanAlphen@noordhoff.nl

 • Chantal Renting
  Chantal Renting
  Servicespecialist
  Servicespecialist

  Ik ben Chantal Renting, servicespecialist bij Hogeschooltaal. In deze functie help ik graag studenten en docenten met ons online taalprogramma.

  Ik vind een goede service erg belangrijk. Dit zie je ook terug in mijn kwaliteiten en eigenschappen. Ik ben Sociaal, Enthousiast, Realistisch, Vriendelijk, Innovatief, Collegiaal en Eerlijk. Heb je een probleem met het online taalprogramma? Bel of e-mail me gerust!

  Contactgegevens:
  Tel: 088-5226822
  E-mail: C.Renting@noordhoff.nl

 • Wouter Gerritse
  Wouter Gerritse
  Servicespecialist
  Servicespecialist

  Na mijn werkervaring op de afdeling Services en mijn uitstapje naar sales binnendienst, mag ik mij nu teamleider van de afdeling Services noemen.

  Met de leermodule Hogeschooltaal Engels en de vernieuwde module Schrijfvaardigheden is Hogeschooltaal gegroeid. Een groei in het aantal gebruikers betekent ook een groei in het aantal gebruikersvragen. Een van mijn doelen is om ervoor te zorgen dat op deze vragen gepaste antwoorden komen. Mijn team en ik helpen je graag verder!

  Contactgegevens:
  Tel: 06-18048007
  E-mail: W.Gerritse@noordhoff.nl

 • Fenna Busser
  Fenna Busser
  Accountmanager
  Accountmanager

  Vanuit mijn werkervaring als docent, heb ik affiniteit met het onderwijs wat continu in beweging is. De passie om studenten naar een hoger niveau te begeleiden, geeft mij voldoening in mijn werk als accountmanager. Ik geef graag advies over jouw rol bij het verhogen van het taalniveau van studenten.

  Ben je docent bij de Hanzehogeschool, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Utrecht, NHL Stenden of Hogeschool Saxion? Dan kom ik graag met je in contact over Hogeschooltaal!

  Contactgegevens:
  Tel: 06-83023185
  E-mail: F.Busser@noordhoff.nl

 • Simone Broers
  Simone Broers
  Accountmanager
  Accountmanager

  Studenten helpen om succesvol te zijn tijdens hun studie? Daar help ik je graag bij! Taal is immers de basis voor studiesucces. Met 5 jaar werkervaring heb ik een brede kennis over de mogelijkheden die Hogeschooltaal biedt. Ik ga graag met je in gesprek over het taalonderwijs binnen jullie opleiding!

  Ik ben het aanspreekpunt voor de volgende hogescholen: Hogeschool van Amsterdam, Fontys Hogescholen, Hogeschool Rotterdam, Avans Hogeschool, Hogeschool Inholland en De Haagse Hogeschool.

  Contactgegevens:
  Tel: 06-13967791
  E-mail: S.Broers@noordhoff.nl

 • Jorg Wouters
  Jorg Wouters
  Teamlead
  Teamlead

  Komt binnenkort...

  Contactgegevens:
  E-mail: Jorg.Wouters@noordhoff.nl