Omschrijving


Heb je, ondanks het oefenen, toch nog moeite met spelling en grammatica?
Volg dan nu de workshops bij Hogeschooltaal en verbeter je Nederlands!
 
Ben je urenlang aan het oefenen met Hogeschooltaal en zijn de oefeningen nog niet voldoende afgerond? Ben je er niet zeker van dat je de Hogeschooltaaltoets gaat halen? Heb je nog vragen over de theorie of begrijp je de uitleg van een onderwerp niet? Dan zijn de Hogeschooltaalworkshops een goede oplossing voor jou!
 
Als aanvulling op de zelfstudiepakketten van Hogeschooltaal, kun je bij Hogeschooltaal bijles volgen in de vorm van klassikale workshops. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor studenten die ondanks het zelfstandig oefenen nog moeite hebben met (werkwoord)spelling, grammatica of stijl- en taalkwesties. 

In elke workshop komen de onderdelen aan bod die ook in het zelfstudiepakket van Hogeschooltaal terug te vinden zijn. Tijdens de workshops wordt er dieper ingegaan op de onderdelen en krijg je de kans om vragen te stellen. Schrijf je vanaf september 2016 in voor de Hogeschooltaalworkshops.

Duur
De workshops bestaan uit 1 dagdeel van 3 uur. 
 
Doelgroep
De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor studenten in het hoger onderwijs. Om deel te kunnen nemen aan de Hogeschooltaalworkshops is een Hogeschooltaallicentie een vereiste.